Over ons

Het familiebedrijf bulthaup Den Haag, dat al meer dan een eeuw bestaat, wordt gerund door Ronald te Brake. Zijn jarenlange ervaring op het gebied van bijzondere keukens staat garant voor een uniek keukenontwerp.

Architectuur, innovatie en precisie kenmerken bulthaup Den Haag en dat ervaart u direct op het moment dat u de showroom binnenkomt.

Ontmoet ons team

bulthaup den haag

van idee naar ideaal

Het gekozen ontwerp wordt technisch uitgewerkt, gecontroleerd en besteld. Onze professionele projectbegeleiders zorgen voor perfecte levering.

Onze monteurs zijn gecertificeerd door bulthaup. Zij kennen ieder detail van uw bijzondere bulthaup keuken en leveren de keuken perfect afgewerkt aan u op.

Wij staan bekend om ons gevoel voor detail en service. Onze focus op klantgerichtheid maakt hierbij het verschil. En dat merkt u!

Na de levering en montage bent u trots lid van de familie van bulthaup keukens. U geniet vele jaren van de absolute top in keukenarchitectuur.

Wie bent u?

Wij leren u graag kennen

bulthaup keukens zijn plaatsen waar mensen elkaar ontmoeten, zich ontspannen en zich thuis voelen. Om zo’n plaats te creëren, moet de gebruiker met zijn behoeftes en leefgewoontes centraal staan. Wij gaan graag met u in gesprek om meer over u en uw leefstijl te weten te komen. Dit ziet u terug in uw unieke keukenontwerp.

Schets

Uw idee digitaal

Voor uw interieur schetsen we diverse mogelijkheden en bespreken we welke ideeën u het meest aanspreken. De schets wordt vervolgens uitgewerkt tot een gedetailleerde AutoCAD tekening en begroting.

3D visualisatie

Beleef uw bulthaup keuken

Als we het eens zijn over het definitieve ontwerp kunnen we van de bulthaup keuken een zeer professionele 3D visualisatie maken. Zo ziet u vooraf precies hoe uw keuken wordt.

Deskundig advies

Ons idee stopt niet bij de keuken

Ons advies stopt niet bij de keuken. Als u wilt denken we mee over kleur en materiaalgebruik, verlichting en vloerkeuze. Zo wordt de gehele ruimte een vanzelfsprekend geheel. 

Ons team bestaat uit ervaren binnenhuisarchitecten die met veel persoonlijke aandacht keukens voor u ontwerpen. De backoffice richt zich volledig op kwaliteitsbeheer. Deze opzet waarborgt een hoge eindkwaliteit, welke aansluit bij de missie en visie van bulthaup.

Laurens

Monteur

Marjolein

Back office

Ronald

Verkoop

Martin

Montage