Nell en Stutterheim keukenarchitectuur realiseert met professionele kwaliteit uw Bulthaup keuken. De keuken is een plek waar het hele gezin bijeen komt. In een Bulthaup keuken voelt u zich prettig, de keuken sluit perfect aan bij uw persoonlijke levensstijl. Een Bulthaup keuken is verkrijgbaar in drie varianten, namelijk de b1, b2 en b3. De drie categorieën zijn alle verkrijgbaar bij Nell en Stutterheim,  echte topkwaliteit en uniek design met tal van maatwerk- en inbouwmogelijkheden. 

Tevens kunnen alle modellen worden aangevuld met keukenelementen zoals tafels en zitmeubelen. Door de aanvulling van deze elementen creëert u een uniforme eenheid. Ook voor lastig in te richten ruimtes of keukens met weinig ruimte is gemakkelijk een Bulthaup keuken te realiseren, doordat u deze wordt samengesteld geheel naar uw eigen ideeën en smaak. Uiteraard vindt u in een Bulthaup keuken de meest moderne en hoogwaardige inbouwapparatuur. 

Heeft u interesse of wilt u meer weten? In Den Haag treft u onze hoofdvestiging aan de Binckhorstlaan 305. Loop gerust eens binnen, u bent van harte welkom.